КНИГА "АНГЕЛ"

Как да инвестираме в технологични стартъпи — безценен съвет от Ангел инвеститор, който превърна $ 100 000 в $100 000 000

Какво ще намерите в книгата

МОЛЯ, ПРОЧЕТИ ТОВА, АКО ИСКАШ ДА БЪДЕШ БОГАТ.

Взел си тази книга и се чудиш дали похарчените кинти за тези 300 страници могат да променят живота ти и да те направят по-богат и от най-смелите ти мечти? Аз съм авторът Джейсън и съм роден в Бруклин, в семейство на барман и медицинска сестра. Сега живея в голяма къща, пред която са паркирани няколко автомобила Тесла и с баланс на банковата сметка, който ме кара да се усмихвам всеки път, когато го погледна. В тази книга пояснявам как го постигнах без МБА или богат татко, а просто като си проправих път сред ранни по развитие технологични стартъпи от Силициевата долина. Никой не вярваше, че ще успея в този бизнес и мнозина се опитаха да ме спрат. Но на мен ми провървя цели осем пъти и спечелих десетки милиони долари, при това само на 46 години. Справям се толкова добре, че планирам да се откажа от играта през следващите няколко години. Тази книга с правила е моят подарък за теб. Да, за теб, майката в книжарницата, пълна с крещящи деца, ръководителят продажби на летището, уморен от непрекъснатите уволнения или хлапето, завършващо колеж, което се чуди „И сега накъде?“.

Надявам се, че имаш смелостта да си купиш тази книга и да я препрочиташ по веднъж всяка година през следващите пет, да направиш петдесет безобразни залога в технологични стартъпи, като улучиш поне един, който да ти донесе сто или петстотин, или даже пет хиляди пъти възвръщаемост на началната ти инвестиция.

Кой е Джейсън Калаканис

Снимка: calacanis.com

Джейсън е технологичен предприемач и ангел инвеститор в повече от 150 компании, включително четири многомилиардни „еднорози“. Той също така е изградил и продал множество компании за десетки милиони долари, и е познат с популярния подкаст „Тази седмица в стартиращи компании“.

В “Ангел” Джейсън споделя всяко нечестно предимство, което е разработил, за да използва капитала по-интелигентно от своята конкуренция. Еднорозите от милиарди долара са рядкост – годишно се основават само 12-24 такива, но Джейсън удари три в първите си 50 инвестиции, включително Uber и Thumbtack в първите си пет.

Какво казват другите

"Има едно нещо за Калаканис – само неудачник няма да заложи на неговите препоръки."
- Fast Company
"Вероятно това е най-добрят
ангел инвеститор в света."
- The Twenty Minute VC

Коментари за книгата от Amazon

"Един от най-успешните ангели инвеститори споделя своите правила за инвестиране в стартъпи."
"Според него има два начина да направиш пари от стартъпи: да създадеш нещо ценно или да инвестираш в хора, които създават ценни неща."
"Независимо дали си начинаещ инвеститор или напъпил предприемач, Ангел ще те вдъхнови и образова за тънкостите на занаята. Затегнете коланите за едно диво пътуване в света на ангелското инвестиране!"

НАЧИНИ ДА ЗАКУПИТЕ КНИГАТА

Поръчай

Може да поръчате книгата с Еконт или да заплатите за нея по банков път.

Ако желаете, можете да вземете книгата без доставка от нашия офис на адрес: бул. Христо Смирненски 7. За целта, моля, свържете се директно с Елена Николова на 0883337390 или на elena@ceoclub.bg.

Единична цена с ДДС: 35 лв. с 30% отстъпка

Банков превод:

„СЕО Бизнес Ангели“ ООД Милен Иванов
BG37UNCR70001522791540
Unicredit Bulbank

Поръчай с Еконт:

Благодарям Ви за поръчката! Тя ще бъде доставена до 2-3 работни дни.